Startpagina
Foto's/filmpjes

Mercurius cadeaukaart

Welkom in het Hart van de gemeente Vlagtwedde
Het koopcentrum Ter Apel!

Ondernemers- en HandelsverenigingĀ nodigt u van harte uit, een kijkje te komen nemen in het koopcentrum van Ter Apel. Op deze website kunt u zien waarom Ter Apel meer dan de moeite waard is om te bezoeken en waarom u er zo gezellig kunt winkelen. Tevens biedt de website u volop informatie m.b.t. bereikbaarheid, gratis parkeren, winkel-openingstijden en natuurlijk de talloze activiteiten, die Handelsvereniging Mercurius voor het winkelend publiek organiseert.

Intocht Sinterklaas op het Molenplein 2016

Ondernemers- en Handelsvereniging Mercurius is een belangenorganisatie van de gezamenlijke winkeliers in Ter Apel. Zij stelt zich o.a. ten doel, het verblijf van het winkelend publiek in Ter Apel zo aangenaam mogelijk te maken. Op deze site kunt u een aantal activiteiten terugvinden, die jaarlijks georganiseerd worden.

Naast die vele activiteiten zult u versteld staan van de grote diversiteit aan winkels in het Koopcentrum van Ter Apel. De bekende, landelijke ketens zoals Action, Blokker en Jumbo zijn (uiteraard) vertegenwoordigd, maar het overgrote deel van de overige winkels wordt gerund door zelfstandige ondernemers. Juist zij voorzien het straatbeeld van de nodige “Couleur Locale”. Dit eigen, lokale karakter maakt, dat wij met trots durven zeggen “Ter Apel&..een stadse allure in een dorpse sfeer!”

Kunt u bepaalde informatie niet terugvinden op deze website, schroom dan niet uw vraag via het contactformulier aan het bestuur voor te leggen. Wij zullen dan proberen u een zo goed mogelijk antwoord te geven op uw vragen.

Wij wensen u een prettig verblijf in ons centrum en hopen u graag nog eens opnieuw te mogen verwelkomen

Account IT

Wieninger Bier
Wolbers Schade